thyssenkrupp Aerospace Finland Oy

JÄMSÄNKOSKI

 Suomeksi In English

Företag

Huvudansvarsområdet för den finländska enheten är att svara för materialförsäljningen i Skandinavien. Vi ingår i koncernens materialgrupp och dess enhet för flygplan och försvarsmateriel. Trots namnet levererar vi också material till annan tillverkningsindustri.

Våra huvudsakliga material är aluminium, koppar, titan, mässing och rostfritt stål. Vi har ett omfattande lagersortiment i Finland och även tillgång till mer material från vårt lager i Tyskland. Lagret i Tyskland är Europas största med avseende på materialmängden och antalet materialbeteckningar. Vi levererar också kompositpaneler av aluminium, med produktnamn som t.ex. Alucore och Alucobond.

Vi levererar materialet antingen skuret till måttbeställt mått eller till standardmått. I Finland har vi tre cirkelsågar för plåt, med vilka vi kan såga aluminiumplåtar med tjocklek upp till 200 mm. Dessutom har vi också en vattenskärningsmaskin och en överfräsmaskin för delning av plåtar. Dessa maskiner är CNC-styrda, så att vi kan utföra formskärning efter era ritningar. För sågning av stänger och profiler har vi bandsågar och rondellsågar.

En betydande del av vår service utgörs av totalleveranser. Vi svarar för hela leveranskedjan från materialinköp till ytbehandling efter kundens specifikation. Till vårt förfogande har vi ett omfattande leverantörsnät i Finland och i Europa.
/img/c/747180.jpg

Produkter

• Aluminiumplåtar
• Aluminiumdetaljer
• Specialaluminium
• Formaluminium
• Vattenskärning av metaller
• Titan
• Färger
• Tätningsmedel
/img/c/721966.gif

Kontakta oss

thyssenKrupp Aerospace Finland Oy

Jalostamontie 1, 42300 Jämsänkoski

Tfn +358 (0)20 127 4400
Fax +358 (0)20 127 4450

www.thyssenkrupp-aerospace.com

Lämna en anbudsbegäran: juha.eronen@thyssenkrupp.com
/img/c/747179.jpg

Sökord

specialstål, aluminiumplåtar, titan, formaluminium, specialaluminium, aluminiumceller, bikakeceller, stålleverantörer, specialmetaller, stålprodukter, flygplansaluminium, aluminium, projektadministration, sågning, vattenskärning, titan, planaluminium, apollo materials, apollo, thyssen, Alucore, Alucobond, thyssenKrupp Aerospace Finland
/img/c/747181.jpg
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen