Liebherr Finland Oy

TUUSULA

 Suomeksi
Pakkasraitti 8
04360 TUUSULA
Finland

Tel. +358 9 836 6030
Fax +358 9 8366 0310


E-post: jarmo.alppivuori@liebherr.comLIEBHERR – försäljning och service av jordförflyttningsmaskiner samt reservdelar till dem


MARKBYGGNADSMASKINER, MARKTRANSPORTMASKINER OCH MASKINDELAR

markbyggnadsmaskiner, marktransportmaskiner, marktransportmaskin

Företag

Liebherr-koncernen representeras i Finland av såväl det egna försäljnings- och servicebolaget som av lokala försäljning- och servicepartners.

Liebherr-Finland Oy Ab grundades 2004 för att garantera utvalda Liebherr-produkters försäljning, marknadsföring och eftermarknadsföring i Finland. Liebherr-Finland Oy Ab ägs av Liebherr-koncernen. Genom det av tillverkaren ägda försäljnings- och marknadsföringsbolaget uppnår man en effektiv leverans av produkter och överföring av information mellan slutanvändaren och de tillverkande fabrikerna. Liebherr-Finland Oy Ab är representanter för följande produkter ur Liebherrs omfattande produktsortiment:

• Markbyggnadsmaskiner
• Materialhanteringsmaskiner
• Fordonskranar
• Fackverkskranar

Vårt huvudkontor med sina moderna lokaler är beläget intill goda kommunikationsförbindelser i Tuusula, nära Helsingfors-Vanda flygplats. I Tuusula finns bolagets centraliserade administration samt försäljnings-, reservdels- och service-/reparationstjänsterna. Dessutom finns det serviceverkstäder på flera platser runt om i landet. Tack vare Liebherrs produktsortiment och tjänster som är omfattande och högklassiga, dessutom verkligen europeiska, kan vi erbjuda alla kunder ett tillförlitligt och kostnadseffektivt tjänstepaket.
/img/c/722596.gif

Kontakta oss

se begagnade maskiner: www.mascus.fi

Sökord

markbyggnadsmaskiner, markbyggnadsmaskiner, jordförflyttningsmaskiner, pålningsmaskiner, hjullastare, dumprar, schaktmaskiner, bilkranar, grävmaskiner, grävmaskiner, grävare, tornkranar, fordonskranar, bandburna kranar, hamnutrustningar, betongblandningsteknik, marktransportmaskiner, gruvmaskiner, fraktgodshantering, bearbetningsmaskiner, luftfartsteknik, komponenter, transportteknik
Myy laskusi meille!thyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen